Vad är i itemshoppen i Fortnite idag? En titt på dagens digitala skatter

Har du någonsin undrat ”vad är i itemshoppen i Fortnite idag”? Denna digitala skattkista uppdateras varje dag vid midnatt UTC och bjuder på en ständigt föränderlig samling av kosmetiska föremål och paket. Idag kan spelare hitta allt från Star Wars-tema med Kylo Ren och Rey outfits till vinterfestliga föremål som Winterfest Branch Basher och Yule Trooper outfit. Men det är inte allt; det finns också en myriad av andra paket och enskilda föremål som Blinky outfit, Gingerbread Raider outfit och mycket mer.

Populära föremål i itemshoppen

Bland dagens utbud sticker vissa föremål ut mer än andra. Fans av Star Wars kommer att jubla över möjligheten att klä sin karaktär i Kylo Ren eller Rey’s outfit. Dessa ikoniska karaktärer från den senaste trilogin ger spelet en extra dimension av intergalaktisk strid. Ett annat föremål som fångar ögat är Winterfest Branch Basher, en pickaxe som för tankarna till vinter och festligheter.

Exklusiva set och paket

För den som söker något verkligt unikt finns det exklusiva set och paket som bara är tillgängliga under en begränsad tid. Rise of Skywalker Pack (Bundle) är ett sådant exempel, där spelare kan få en hel uppsättning med föremål inspirerade av den senaste Star Wars-filmen. Galaxy Pack (Bundle) erbjuder en kosmisk look med Galaxy Scout outfit och tillhörande tillbehör. För bilentusiasterna finns det Lamborghini Huracán STO (Bundle), som tillför en lyxig och kraftfull känsla till spelet.

Rösta på din favorit

Inte nog med att spelare kan förvärva dessa digitala skatter, de har också möjlighet att påverka vilka föremål som ska finnas tillgängliga i framtiden. Genom att rösta på sina favoritföremål kan spelarna ge sin åsikt om vilka outfits, pickaxes eller gliders som bör återvända eller introduceras i itemshoppen. Innan man deltar i denna omröstning är det viktigt att spelarna läser igenom integritetspolicyn för att säkerställa att de följer plattformens riktlinjer och regler.

Fortnite fortsätter att vara en plats där spelare inte bara deltar i intensiva matcher, utan också kan uttrycka sin personliga stil genom en mängd olika kosmetiska föremål. Med en sådan rikedom av valmöjligheter i itemshoppen, finns det alltid något nytt att upptäcka och göra ditt nästa speläventyr ännu mer personligt.