När börjar Fortnite eventet 2022? Få reda på alla detaljer här

När stundar det stora ögonblicket för entusiastiska Fortnite-spelare? Frågan som brinner på allas läppar: ”när börjar fortnite eventet 2022?” Det är dags att förbereda sig för en ny omgång av överraskningar, samarbeten och banbrytande upplevelser i ett av de mest dynamiska spelen i den digitala underhållningsindustrin.

Tidigare händelser under året

Det har varit ett händelserikt år för Fortnite, där spelet har bjudit på en rad minnesvärda ögonblick. Fans har fått uppleva allt från storslagna firanden till unika musikevenemang och kreativa samarbeten. Varje tillställning har bidragit till att stärka gemenskapen och förnya spelets innehåll.

Nyttårsfirandet 2022

Inledningsvis satte nyttårsfirandet tonen för 2022 med ett spektakel av fyrverkerier som lyste upp himlen i Fortnite. Varje timme, fram till tolvslaget, exploderade färggranna fyrverkerier över ön och skapade en festlig stämning. Spelare kunde också klä upp sig med nyårsrelaterade kosmetiska föremål och fira in det nya året i stil.

Soundwave Series med Tones and I

I januari tog Fortnite musikupplevelsen till en ny nivå genom Soundwave Series. Den australiensiska popstjärnan Tones and I bjöd in till en konsert som spelarna kunde interagera med. Genom att fullfölja uppdrag kopplade till evenemanget kunde spelare tjäna XP och låsa upp exklusiva kosmetiska föremål.

Zero Build Mode och andra stora händelser

Under året introducerade Fortnite Zero Build Mode, en revolutionerande förändring som tillfälligt tog bort möjligheten att bygga. Detta drag välkomnades av många spelare och ledde till att en permanent version av läget introducerades. Detta var bara en av flera stora händelser som präglat året och visat på Epics förmåga att förnya spelet.

Star Wars Day och framtidens förväntningar

I maj firades Star Wars Day med ett evenemang som återigen förde ljussvärd och blasters till Fortnite. Spelare fick möta Stormtroopers och utföra uppdrag relaterade till Star Wars-universumet. Detta var en del av en större satsning som pekar mot en ljus framtid för Fortnite, med nya uppdateringar och evenemang som väntar runt hörnet.

När vi nu närmar oss slutet av Kapitel 3 Säsong 2, kan spelarna förvänta sig ett avslutande evenemang som kommer att sätta punkt för säsongen. Med ledtrådar om en ny ”Collider” POI och möjliga kopplingar till tidigare evenemang, är förväntningarna höga inför vad Fortnite har i beredskap för resten av 2022.