Vi lanserar STHLM e-sportserien!

gruppheader_ses

Vi lanserar STHLM e-sportserien!

Nu är det dags att vässa skjutarfingret, för nu lanserar vi e-sportturnering i Stockholm!

STHLM e-sportserie är en Overwatchliga för amatörer. Den skiljer sig från onlineturneringar på det sättet att den är knuten till en fysisk plats, Stockholm, och bygger på att lagen träffas för att spela sina gruppspelsmatcher samt att deltagarna till slut får chansen att spela ett slutspel på ett streamat event i samarbete med Webhallen och Huawei Honor 8. Det kommer också att finnas möjlighet att få matcher under gruppspelet streamade.

Med STHLM e-sportserie vill vi ta e-sporthobbyn från hemmet och ut i staden. Vi vill låta dig smaka på känslan av att dra på dig lagtröjan och åka till arenan när det är matchdag. Vi vill att e-sportlaget ska vara lika självklart på jobbet som innebandylaget.

Vilka får vara med?

Alla från nybörjare till Grandmaster-spelare, från ungdomar till pensionärer. Professionella spelare hör dock inte till vår målgrupp. Meningen med serien är att alla ska ha kul och vi ska göra vårt bästa för att alla ska få spela mot jämnduktiga spelare. Om du därför är professionell eller semiprofessionell spelare ber vi dig därför att tänka efter noga om denna serie är något för dig.

Vid frågor, kontakta: esportserien@sthlmesport.se