Vi kickstartar 2016!

2016

Vi kickstartar 2016!

Hej alla STHLM e-sportare! Är det för sent att önska er en god fortsättning? Vi har precis gått in i 2016 och vi har en hel del saker på gång inför det nya året.

COMMUNITYENKÄT

Först och främst vill vi veta vad ni tycker om året som gått. Därför har vi satt ihop en enkät där du kan skriva av dig om hur du upplevt våra viewing parties, turneringar och poddar hittills. Din feedback är jätteviktig för oss och kommer användas i planeringen av kommande event och aktiviteter. Att fylla i enkäten tar max 10 minuter och du kan hitta den här.

OMMÖBLERING OCH FÖRENING

I slutet av december bad Crew ett sorgsamt farväl till Anna “Sindawilya” Ström som har varit en central del av STHLM e-sport i nästan tre år. Hon går nu vidare till andra äventyr och vi önskar henne stort lycka till!

anna

I och med årsskiftet har STHLM e-sport också bildat en ideell förening. Det betyder att vi nu har en styrelse, stadgar och är registrerade hos Skatteverket! I samband med föreningsbildningen har Elisabeth “HangryEli” Bergqvist klivit ner som projektledare och fortsätter som innehållsansvarig. Ordförande i den nybildade föreningen är David “Fenrishi” Eriksson.

HEARTHSTONE TAVERN HERO & WINTER PRELIMINARIES

Blizzard har under 2016 utlyst en säsongsliga i Hearthstone som har både pengar och Blizzcon-poäng i prispotten. Vi har fått äran att vara deras turneringspartner i Sverige under vinterns säsong! Kvalen till Winter Championship kommer ske i två steg:

Tavern Hero Event 30/1: En öppen Fireside Gathering där 64 spelare tävlar om en plats i Winter Preliminaries, som är kvalet till Winter Championship. Denna går av stapeln den 30 januari på O’Learys Gamla Stan i Stockholm. Eftersom platserna är begränsade gäller först till kvarn. Signups öppnar söndag 24/1 klockan 18:00. Attenda eventet på Facebook för att få löpande information!

2016 European Winter Preliminaries: I detta kval tävlar Tavern Heroes från hela Europa tillsammans med Europa-ladderns högst rankade spelare om 8 platser i Winter Championship. Kvalen spelas både online och offline och beräknas gå av stapeln i mitten av februari. Mer information om Winter Preliminaries kommer släppas löpande när vi vet mer.

Här kan du läsa mer om Blizzards upplägg för Tavern Hero-eventen!