Vi anropar alla Overwatch-agenter!

overwatch_early_characters.0

Vi anropar alla Overwatch-agenter!

Vilken sommar vi har haft!  Tillsammans med er har vi sett bland annat finalerna av EVO på Bio Rio och The International på Nymble i Stockholm. Vi har rekryterat ett fantastiskt gäng nya medarbetare som har roliga idéer för föreningen STHLM e-sports framtid. Vi har dessutom fångat Pokémon, firat Pride och hjälpt Qruxel E-sport Studio producera clean feed till ESLs stora Overwatchturnering Atlantic Showdown. Och på tal om Overwatch…

 

Vår allra första Overwatch-bar

Vi i STHLM e-sport älskar Overwatch, och nu när spelet börjar växa som e-sport vill vi självklart ge er chansen att se den första stora tävlingen på lokal. Därför är ni varmt välkomna till O’Learys Gamla Stan nu på söndag då vi ser på finalerna i ESL Atlantic Showdown live från Gamescom. Det blir självklart ett quiz med fina priser från vännerna på Webhallen! Vår ordförande David ”Fenrishi” Eriksson är tyvärr inte på plats eftersom hen ska vara observer för matcherna på plats i Köln. Vi önskar David stort lycka till!

21augusti_OW_insta

 

STHLM e-sport Community

Minns ni den stora communityenkäten vi höll för ett tag sedan? Ett av era önskemål var att ha en mötesplats för alla som är intresserade av vår verksamhet oavsett spel. Därför har vi nu startat Facebookgruppen STHLM e-sport Community. Istället för att starta nya grupper så snart vi arrangerar e-sportbarer för nya spel så kommer alla event postas i denna grupp. Om du älskar t ex Overwatch eller fightingspel är detta gruppen där du kommer få all info först!

sthlmcommunity
Håll utkik efter fler coola event i Stockholm under hösten! Hoppas vi ses snart!