STHLM e-sport söker medarbetare!

medarbetare_smalareliggande

STHLM e-sport söker medarbetare!

Hej alla härliga e-sportare! Här kommer ett meddelande från ert tillgivna Crew! Våren är snart förbi och vi har många e-sportturneringar vi skulle vilja göra event till under den resterande delen av året. Men för att kunna göra det behöver vi bli fler!

Vi söker nu ett gäng personer som kan hjälpa oss att rodda Stockholms mysigaste e-sportbarhäng. Vi söker dig som älskar e-sport som helhet och kanske ett eller två spel i synnerhet. Du är en trevlig prick som gillar att planera och genomföra event, gärna pratar med nya människor och inte tvekar inför att hugga i där det behövs. Du är ordningsam, tekniskt lagd och självklart brinner du liksom vi för inkludering och ett schysst klimat inom e-sporten.

STHLM e-sport är en ideell förening, vilket medföljer att vi som verkar i föreningen engagerar oss utan betalning vid sidan av arbetstid. Spelen vi bevakar för närvarande är StarCraft, League of Legends, Dota 2, Hearthstone och Heroes of the Storm. Utöver eventen driver vi även andra spännande projekt under året som t ex turneringar, kval till Blizzards Hearthstonemästerskap, GrillUps och E-sporten för Musikhjälpen.

Du förväntas kunna ägna några timmar i månaden åt att planera, marknadsföra och självklart finnas på plats under våra event. Du kan dessutom närvara på våra veckovisa måndagsmöten via Discord samt våra kvartalsvisa IRL-möten då vi går igenom kommande event och uppgifter. Eftersom vi arrangerar barevent i Stockholm ser vi helst att du är över 18 år gammal och är bosatt i närheten.

Har du några andra färdigheter utöver ovanstående är vi väldigt nyfikna på vad du kan bidra med! Vi har inga krav på tidigare erfarenheter inom event, utan hoppas att din tid hos oss kan bli ett tillfälle att lära dig nya saker och knyta nya kontakter. Att jobba med STHLM e-sport innebär inte bara att du hjälper till att främja svensk e-sport, du får även nya vänner, erfarenheter och meriter för livet!

Om du tycker att det här låter som något för dig, skicka ett mail och berätta lite mer om dig själv till elisabeth.bergqvist@sthlmesport.se. Vi följer upp intressanta kandidater löpande.

Hoppas vi hörs!
/Crew