Om oss

STHLM e-sport finns för dig som vill titta på, delta i och diskutera e-sport i en inkluderande, vänlig och mogen form.

STHLM e-sport arrangerar sedan 2011 e-sportbarer och e-sportrelaterade evenemang i och omkring Stockholm och driver sthlmesport.se, en samlingsplats för e-sport på svenska. Hos oss är alla välkomna – oavsett vilka spel du spelar och hur bra du spelar, oavsett ålder, könstillhörighet eller sexuell läggning.

sthlmesport

STHLM e-sport är en ideellt driven organisation som består av en planeringsgrupp och ett gäng glada eventvolontärer. Vi driver fem olika eventfranchiser: BarCraft STHLM, Bar of Legends STHLM, PubStomp STHLM, Heroes of the Bar STHLM och Fireside STHLM.

Utöver dessa arrangerar vi flera olika sorters evenemang och initiativ: allt ifrån picknickar, poddar och IeSF-kval till debattpaneler och insamlingsrace till välgörenhet. Vi har nära samarbeten med produktionspersonal, turneringsadministratörer och svenska kommentatorer, och har tillsammans med dem ordnat mässmontrar, streams och turneringar.

BarCraft STHLM: viewing parties för Starcraft-tävlingar i samarbete med O’Learys Gamla Stan i Stockholm. Dessutom driver vi ett forum för dig som vill titta på och diskutera Starcraft II.

Bar of Legends STHLM: viewing parties för League of Legends-tävlingar i samarbete med O’Learys Gamla Stan i Stockholm. Dessutom driver vi ett forum för dig som vill titta på och diskutera League of Legends.

PubStomp STHLM: viewing parties för Dota 2-tävlingar i samarbete med O’Learys Gamla Stan i Stockholm. Dessutom driver vi ett forum för dig som vill titta på och diskutera Dota 2.

Heroes of the Bar STHLM: viewing parties för Heroes of the Storm-tävlingar i samarbete med O’Learys Gamla Stan i Stockholm. Dessutom driver vi ett forum för dig som vill titta på och diskutera Heroes of the Storm.

Fireside STHLM: Hearthstoneturneringar på plats i samarbete med O’Learys Gamla Stan i Stockholm. Dessutom driver vi ett forum för dig som vill titta på och diskutera Hearthstone.