Musikhjälpen-veckan är igång!

mh-webbild

Musikhjälpen-veckan är igång!

Musikhjälpen är i full rulle, och så även vårt initiativ E-sporten för Musikhjälpen!

Vi kickade igång vår stora streamsatsning med en Archon Mode-turnering i BarCraft STHLM, och det blev en imponerande uppvisning av lagarbete och kamratskap. 11 lag tävlade om fina priser från våra vänner på Webhallen, och det hela sändes live på vår Twitchkanal med julpyssel, kattmys och ett celebert inhopp från Madeleine ”MaddeLisk” Leander! Till slut stod tre vinnande lag klara:

Första plats (StarCraft Risk Collector’s Edition)
Glorfindel / Pizzapiebob

Andra plats (NECA Nova-figur)
WAWWSamet / WAWWTeraness

Tredje plats (StarCraft T-shirts)
Zergathul / ColdOn

Stort grattis till våra vinnare! Det går fortfarande bra att skicka in samtliga lags nomineringar för fräsigaste manöver. Skicka replays och tidsangivelse till erika.forslov@sthlmesport.se innan onsdag!

Så vad händer mer under kommande vecka?

Musikhjälpen samlar i år in pengar till människor som flyr undan klimatrelaterade katastrofer. I samband med detta har vi startat en e-sportbössa, vars innehåll oavkortat går till Musikhjälpen. STHLM e-sport fortsätter streama på sin Twitchkanal, men det gör även flera andra svenska e-sportstreamers! Läsa mer om vilka som samlar in pengar till E-sporten för Musikhjälpen på denna sida. Kom in och häng med oss i chatten!

Om du vill ge en gåva via e-sportens bössa, kolla in denna länk.

Vill du också streama till förmån för Musikhjälpen? Maila elisabeth.bergqvist@sthlmesport.se så skriver vi upp din kanal på listan, och skickar även info om hur du lägger in vår overlay och bot i din kanal!

För att följa initiativet på Facebook, gilla denna sida.

Veckan avslutas med ett julevent på O’Learys Gamla Stan, där vi julmyser och tittar på de bästa matcherna från året som gott! Varmt välkomna dit!