Forum

Utöver vår eventverksamhet driver STHLM e-sport ett antal Facebookforum där våra besökare kan prata om e-sport, samt få snabb information om kommande event och aktiviteter.

STHLM e-sports forum riktar sig till de som vill diskutera med en mognare stämning, där vi i lugn ton kan diskutera allt som har med de olika spelen och e-sport att göra. Vi riktar oss främst till den användarbas som känner att andra forum kan vara ovälkomnande eller hålla en hård ton.

STHLM e-sports forum är alltid modererade och tolererar ingen form av diskriminering eller personangrepp.

sthlmcommunity

I STHLM e-sport Community pratar vi allmänt om STHLM e-sport, kommande event inom alla spel och e-sportfenomenet i stort.

heroesofthebar

I Heroes of the Bar STHLM diskuterar vi Heroes of the Storm, e-sportscenen och tillhandahåller information om alla kommande Heroes of the Bar-event i Stockholm.

barcraft

I BarCraft STHLM diskuterar vi Starcraft 2, e-sportscenen och tillhandahåller information om alla kommande BarCraft-event i Stockholm.

baroflegends

I Bar of Legends STHLM diskuterar vi League of Legends, e-sportscenen och tillhandahåller information om alla kommande Bar of Legends-event i Stockholm.

pubstomp

I Pubstomp STHLM diskuterar vi Dota 2, e-sportscenen och tillhandahåller information om alla kommande Pubstomp-event i Stockholm.

fireside

I Fireside STHLM diskuterar vi Hearthsthone, e-sportscenen och tillhandahåller information om alla kommande Fireside Gathering-event i Stockholm.