Commencing 2017

arsmote

Commencing 2017

Hej alla STHLM e-sportare, och välkomna till ett helt nytt e-sportår! Föreningen STHLM e-sport har just avslutat sitt årsmöte och en ny styrelse är tillsatt för det kommande året! 2017 kommer bjuda på mer e-sport än någonsin och så fort styrelsen blivit varma i kläderna kommer vi gå ut med årets första e-sportbar. Självklart kommer vi fortsätta med Blizzards kval till Hearthstone Championship Tour i Sverige även under 2017!

I styrelsen finns både nya och gamla ansikten som kommer göra sitt allra yttersta för att fortsätta att bedriva vår verksamhet under det kommande året. Låt oss presentera (från vänster till höger i bild) Robert Elfström, Kim Burge Strand, Ida Westerlund, Toste Staver, Sara Sundblad och Mikael Jansson! Ida kommer ta över David Erikssons position som föreningens ordförande. Övriga medlemmar i föreningen kommer ni självklart också stöta på under årets event.

medlemmare

Årsmötet innebär också att några av STHLM e-sports äldsta medlemmar lämnar föreningen. My Dahlstrand går på mammaledighet, och Elisabeth Bergqvist (undertecknad), Ronja Nordström och David Eriksson tackar för tiden som varit. Det är inte utan vemod vi lämnar en organisation som gett oss otroligt mycket glädje, möten och möjligheter. Vi önskar den nya styrelsen all framgång och hoppas att vi ses snart på en pubkväll framöver!

Tack för mig!